Piushaven 17, 5017 NA Tilburg
+31135812817
support@shinzo.nl

Reserveren

HET RESTAURANT IS WEER OPEN

We kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen. Druk op de RESERVEREN knop in de onderhoek om uw reservering te maken.

LET OP!
 • U mag geen gezondheidsklachten hebben die kunnen duiden op een eventuele corona besmetting, of recentelijk met corona-patiënten in contact zijn geweest. Triage vragen zullen zowel bij de reservering als bij aankomst gesteld worden.
 • U moet anderhalve meter afstand houden tot onze andere gasten en medewerkers.
 • Komt u met meer dan 2 personen, dan moeten al deze personen uit één huishouden komen. Studentenhuizen en uitwonende kinderen behoren tot meerdere huishoudens. Deze kunnen dus niet aan één tafel zitten. U kan gevraagd worden om een document te ondertekenen waarbij u wettelijk verklaard tot één huishouden te horen.
 • Bij reserveringen uit meerdere huishoudens moet u helaas aan verschillende tafels zitten. Waar mogelijk, proberen we deze bij elkaar in de buurt te plaatsen, maar we kunnen dit helaas niet garanderen.
 • Op het terras is het niet toegestaan dat andere personen later aanschuiven, al behoren deze tot hetzelfde huishouden.
 • In het restaurant zijn wij beperkt tot 30 gasten. U kunt niet ‘iemand extra’ meenemen. Ook babies en kleine kinderen moet u dus in de reservering meenemen, omdat deze meetellen met de maximale 30 personen.
TERRAS
DINING A LA CARTE

  De terrassen zijn weer open en op mooie dagen kunt u aan de prettige kade van de piushaven bij ons genieten van ons volledige drankassortiment en a la carte dineren.

  Om u aan de tafel te mogen serveren, hanteren we dezelfde triage regels, die u hiernaast ziet. Het terras is vrije inloop, dus u hoeft hiervoor niet te reserveren.

  RESTAURANT 
  ALL-YOU-CAN-EAT DINING

  Onbeperkt eten is weer terug in ons restaurant. Beperkt tot 30 personen en ook hier hanteren we de triage regels.