Piushaven 17, 5017 AN Tilburg
+31135812817
support@shinzo.nl

Reserveren

RESERVEER UW TAFEL BIJ SHINZO

We verwelkomen u graag op ons terras. Door op onderstaande knop te drukken, of de rode reserveren-knop in de rechter onderhoek, kunt u uw reservering aanmelden. U kunt hier op datum zoeken en kijken welke tijden beschikbaar zijn.

Tot 4 personen per tafel

De huidige regels staan tot 4 personen aan één tafel toe, wanneer deze uit meerdere huishoudens bestaat. Kinderen tot 12 jaar mogen hierbij aanschuiven. Deze dienen wel in de reservering vermeld te zijn.

Wanneer u allen uit één huishouden komt is het wettelijk toegestaan om met meer dan 4 personen aan dezelfde tafel te zitten.  Indien dit bij u het geval is, verzoeken wij u 2 tafels te reserveren en bij de reservering te melden dat u uit hetzelfde huishouden komt. Dit moet u op de avond zelf ook nogmaals schriftelijk verklaren.

Triage & gezondheidsklachten

U mag geen gezondheidsklachten hebben die kunnen duiden op een eventuele corona besmetting, of recentelijk met corona-patiënten in contact zijn geweest. Triage vragen zullen bij aankomst gesteld worden.

Wij vragen van alle gasten hun naam en telefoonnummer, zoals de rijksoverheid dat van ons verlangt. Deze gegevens bewaren wij 1 maand en worden met niemand gedeeld, behalve voor een bron- en contactonderzoek van de GGD, mocht dat nodig blijken.

Op deze manier proberen we uw avondje uit bij Shinzo zo veilig mogelijk te houden

Dineren in sessies

Wij hanteren sessie die beperkt zijn in het aantal gasten op basis van de huidige regels. Het is dus niet mogelijk om op de avond zelf met meer personen te komen, dan waarvoor u heeft gereserveerd. 

Bij het reserveren geeft u aan of u boven of beneden wil zitten, op basis van beschikbaarheid. Het kan zijn dat we genoodzaakt zijn om op rustige dagen de beide groepen te combineren, om u zodoende van snellere service te voorzien.

Houd aub nog steeds 1.5 meter afstand tussen elkaar en draag een mondkapje als u uw tafel verlaat.