Piushaven 17, 5017 AN Tilburg
+31135812817
support@shinzo.nl

Reserveren

RESERVEER UW TAFEL BIJ SHINZO

We verwelkomen u graag op ons terras. Door op onderstaande knop te drukken, of de rode reserveren-knop in de rechter onderhoek, kunt u uw reservering aanmelden. U kunt hier op datum zoeken en kijken welke tijden beschikbaar zijn.

Vast aantal personen per tafel

Om de 1,5 meter zoveel mogelijk te garanderen, hebben wij onze tafels optimaal ingedeeld zodat zoveel mogelijk mensen kunnen ontvangen. Het is dan ook niet mogelijk om op de avond zelf met meer personen te komen dineren.

Geef dus bij uw reservering altijd het totale aantal personen op, waarmee u komt. Dit is dus inclusief het aantal kinderen.


Bij het reserveren geeft u aan of u boven of beneden wil zitten, op basis van beschikbaarheid. Het kan zijn dat we genoodzaakt zijn om op rustige dagen de beide groepen te combineren, om u zodoende van snellere service te voorzien. Terras plekken zijn niet reserveerbaar

Triage & gezondheidsklachten

U mag geen gezondheidsklachten hebben die kunnen duiden op een eventuele corona besmetting, of recentelijk met corona-patiënten in contact zijn geweest. Triage vragen kunnen bij aankomst gesteld worden.

Houd aub nog steeds 1.5 meter afstand tussen elkaar en draag een mondkapje als u uw tafel verlaat.

Wij kunnen van gasten hun naam en telefoonnummer vragen. Deze gegevens bewaren wij 1 maand en worden met niemand gedeeld, behalve voor een bron- en contactonderzoek van de GGD, mocht dat nodig blijken.

Op deze manier proberen we uw avondje uit bij Shinzo zo veilig mogelijk te houden

Laat ons weten als u vertraagd bent

Doordat we de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk hanteren, hebben we ook minder tafels en stoelen ter beschikking. We vragen u ons te laten weten als u verhinderd bent, zodat we uw tafel aan iemand anders kunnen aanbieden.

Bent u vertraagd, dan horen wij dat ook graag van u. Bent u meer dan 15 minuten te laat zonder dat we van u gehoord hebben, kunnen we de tafel aan iemand anders geven.