Piushaven 17, 5017 AN Tilburg
+31135812817
support@shinzo.nl

Reserveren

RESERVEER UW TAFEL BIJ SHINZO

We verwelkomen u graag in ons restaurant . Door op onderstaande knop te drukken, of de rode reserveren-knop in de rechter onderhoek, kunt u uw reservering aanmelden. U kan op datum zoeken en kijken welke tijden beschikbaar zijn.

Iedereen weer van harte welkom

Wij zijn blij dat we iedereen week kunnen verwelkomen. Ook grote groepen kunnen weer bij ons aanschuiven.

Wel zijn hier een aantal voorwaarden aan verbonden:
– Iedereen vanaf 13 jaar moet een eigen CoronaToegandsBewijs (QR code) tonen (met groen vinkje)
– Iedereen vanaf 14 jaar moet ook een legitimatiebewijs tonen
– Triage vragen zullen gesteld worden. Heeft u last van hoesten, neusverkoudheid, koorts van minstens 38 graden of benauwdheidsklachten? Wij verzoeken u dan om uw reservering tijdig te annuleren via telefoon (niet via mail)
 
U en uw gasten, hoeven niet gevacineerd te zijn. Als u minstens 2 uur van te voren (en maximaal 22 uur van te voren) zich laat testen, krijgt u ook dit groene vinkje. Testen kunt u gratis regelen via TestenVoorToegang.

QR-Code

Wij gaan ook voorzichtig om met onze tafel indeling. Hoewel we sinds 25 september geen afstanden tussen de tafels hoeven te houden, blijven we dit toch nog even doen. We gaan stap voor stap kijken wat onze gasten als prettige afstand tot de buren ervaren. Op deze manier blijft een avondje Shinzo voor iedereen een fijne avond en een fijne herinnering.

Het draait op gezelligheid, smakelijkheid en Veiligheid

Wij van Shinzo hebben veiligheid altijd al hoog in ons vaandel staan. Onze gerechten worden zoveel mogelijk gemaakt van producten die geleverd worden door gerenomeerde bedrijven. Ook intern heeft voedselveiligheid de hoogste prioriteit. Toen de eerste signalen van het Corona virus in 2020 steeds duidelijker werden, zijn onze koks direct al met mondkapjes gaan werken om zeker te zijn dat u goede gerechten bleef krijgen.

Na de eerste lockdown zijn alle medewerkers met een mondkapje gaan werken en dragen die nog tot de dag van vandaag, ook nu het niet meer persé verplicht is. Wij willen dat u zich bij ons veilig kan voelen. Vandaar dat wij deze nog blijven dragen.

Deze veiligheid bij het dineren bij ons, valt natuurlijk weg als andere gasten die avond u alsnog besmetten. Daarom houden wij ons aan de eis van de regering om alle gasten bij binnenkomst te vragen naar de QR code van de corona check (op papier of via uw mobiel), samen met uw ID-kaart, paspoort of rijbewijs. Wij registreren deze gegevens verder niet, dus uw privacy blijft gewaarborgd.