Piushaven 17, 5017 NA Tilburg
+31135812817
support@shinzo.nl

Reserveren

RESERVEER UW TAFEL BIJ SHINZO

We verwelkomen u graag in ons restaurant. Door op onderstaande knop te drukken, of de rode reserveren-knop in de rechter onderhoek, kunt u uw reservering aanmelden. U kunt hier op datum zoeken en kijken welke tijden beschikbaar zijn.

LET OP!
 • MELD IN UW RESERVERING ALTIJD ALS U UIT MEERDERE HUISHOUDENS KOMT! Als u gereserveerd heeft met meer dan 2 personen en het blijkt dat u uit meerdere huishoudens komt, dan mogen wij u wettelijk niet aan dezelfde tafel zetten. Het kan dan voorkomen dat er geen andere tafel meer voorhanden is. Als u bij de reservering al aangeeft dat u uit meerdere huishoudens komt, kunnen we daar nog rekening mee houden en proberen u zo dicht mogelijk bij elkaar te zetten.
 • U mag geen gezondheidsklachten hebben die kunnen duiden op een eventuele corona besmetting, of recentelijk met corona-patiënten in contact zijn geweest. Triage vragen zullen bij aankomst gesteld worden.
 • U moet anderhalve meter afstand houden tot onze andere gasten en medewerkers.
 • Komt u met meer dan 2 personen, dan moeten al deze personen uit één huishouden komen. Studentenhuizen en uitwonende kinderen behoren tot meerdere huishoudens. Deze kunnen dus niet aan één tafel zitten. U kan gevraagd worden om een document te ondertekenen waarbij u wettelijk verklaard tot één huishouden te horen.
 • Wij vragen van alle gasten hun naam en telefoonnummer, zoals de rijksoverheid dat van ons verlangd. Deze gegevens bewaren wij 1 maand en worden met niemand gedeeld, behalve voor een bron- en contactonderzoek van de GGD mocht dat nodig blijken.
 • Op het terras is het niet toegestaan dat andere personen later aanschuiven, al behoren deze tot hetzelfde huishouden.
 • Volgens de huidige regels mogen jongeren onder de 18 die uit verschillende huishouden komen, wel altijd bij elkaar zitten. Hou er echter rekening mee dat volwassenen in dat geval niet aan dezelfde tafel als de kinderen mogen zitten.
RESTAURANT
ALL-YOU-CAN-EAT DINING

  In ons restaurant houden we ons zo goed mogelijk aan de corona regels. Onze medewerkers, ook in de keuken, dragen altijd mondkapjes en stellen u de triage vragen bij binnenkomst. Ook zijn verschillende tafels zo ingedeeld dat niet alle stoelen te gebruiken zijn, zodat u altijd minstens 1,5 meter afstand heeft tot andere tafels. Om zoveel mogelijk gasten te kunnen ontvangen, hanteren wij sessies van 2 uur, maar door de beperkte capaciteit adviseren wij u wel vooraf te reserveren. Zeker de piek-uren zijn meestal vroeg volgeboekt.

  TERRAS
  DINING A LA CARTE     OF
  ALL-YOU-CAN-EAT DINING

  De terrassen zijn weer open en op mooie dagen kunt u aan de prettige kade van de piushaven bij ons genieten van alle gerechten van onze kaart. 

  U heeft per tafel de keuze of u a-la-carte wil dineren of all-you-can-eat.  

  Om u aan de tafel te mogen serveren, hanteren we dezelfde triage regels, die u hiernaast ziet. Het terras is vrije inloop, dus u kunt hiervoor niet reserveren.