Piushaven 17, 5017 NA Tilburg
+31135812817
support@shinzo.nl

Reserveren

TIJDELIJK NIET ONLINE RESERVEREN

Zoals u wellicht heeft gehoord, mogen we vanaf 1 juni mondjesmaat weer gasten toelaten. Gedeeltelijk in het restaurant en een gedeelte op ons terras. Echter de regels zijn nog niet helemaal duidelijk en ook moeten wij zelf goed kijken hoe wij binnen die maatregelen mogen en kunnen werken. Online reserveren is daarom voor de komende periode uitgeschakeld. U kunt wel bellen naar 013-5.812.817 om alvast uw voor-reservering te plaatsen. Wij bellen u dan terug zodra wij ons plan en tafelindeling duidelijk hebben.

TERRAS OPEN VANAF 1 JUNI

Vooralsnog mogen we vanaf 1 juni weer gasten op ons terras verwelkomen. 

Aangezien we ook maar weinig gasten in ons restaurant toelaten, is ook het gebruik van het terras ALLEEN MET RESERVERING VOORAF.

Het terras is alleen op de dag zelf te reserveren. Wanneer het weer tegenvalt is er geen mogelijkheid om te verhuizen naar een tafel bij ons binnen.

Zoals u misschien heeft gehoord, mogen we vanaf 1 juni mondjesmaat weer gasten toelaten. Gedeeltelijk in het restaurant en een gedeelte op ons terras. Echter de regels zijn nog niet helemaal duidelijk en ook moeten wij zelf goed kijken hoe wij binnen die maatregelen mogen en kunnen werken. Online reserveren is daarom voor de komende periode uitgeschakeld. U kunt wel bellen naar 013-5.812.817 om alvast uw voor-reservering te plaatsen. Wij bellen u dan terug zodra wij ons plan en tafelindeling duidelijk hebben.

Excuses voor deze onduidelijkheid.