Piushaven 17, 5017 AN Tilburg
+31135812817
support@shinzo.nl

Menu

DOWNLOAD onze menukaart of bekijk hem hieronder, en begin alvast met de voorpret. We hopen namelijk dat u na het bekijken van ons menu ook snel bij ons zal reserveren.

Voor het online bestellen voor afhaal en bezorging gelden andere prijzen en assortiment. Kijk hiervoor op shinzo.nl/home

Een avondje uit bij Shinzo is altijd genieten van de lekkerste gerechten uit de moderne Japanse keuken. Natuurlijk horen hierbij een grote selectie aan vers bereide sushi gerechten, maar ook de vele heerlijke gerechten van de bakplaat en van onze lava-grill.

Ook de gastbeleving is van ons van zeer groot belang. Wij werken er altijd hard aan om onze gasten ook gastvrij te ontvangen. Wij hebben dan wel een all-you-can-eat concept, maar geven u graag het gevoel van een a-la-carte restaurant.

Mijn vriendin en ik gingen eten bij Shinzo op advies van een collega. Het personeel was erg vriendelijk en maakte graag een praatje. Het eten was heerlijk en we hoefden zelden langer te wachten op de volgende gang. Mijn vriendin was jarig en er werd zelfs spontaan door het personeel voor haar gezongen. We komen hier zeker terug!

Geert Smelt (6-2-2020)

Shinzo is een restaurant met sfeer, goede service en prima eten. Met dank aan de eigenaren die hier zeker hun steentje aan bijdragen. Altijd in voor een gezellig praatje en duidelijk geïnteresseerd in hun klanten. Ook de bediening is top, erg behulpzaam en niets is te veel. Een goed restaurant om tot rust te komen in een fijne ambiance en te genieten van heerlijke sushi.

Petra Wolf (7-12-2019)