Piushaven 17, 5017 AN Tilburg
+31135812817
support@shinzo.nl

Corona Regels

LET OP! Dit is een ‘levend document’. Dit betekent dat onze regels per dag kunnen aangepast worden. Kijk dus altijd op de dag van uw reservering nog een keer naar deze pagina naar hoe de regels dan zijn. Ongeacht of u deze regels namelijk wel of niet gezien heeft, moeten wij en u er toch aan houden.

Wanneer u bij ons komt dineren, zijn dit de regels waar u aan moet voldoen.

  • Vanwege de maximaal aantal personen die we mogen toestaan, is het meestal niet meer mogelijk om op de dag zelf met meer personen te komen dan waarvoor u heeft gereserveerd. Dit geldt ook voor kinderen! Bel dus van tevoren als u voor een verkeerd aantal heeft gereserveerd.
  • Als u, iemand in uw gezelschap of iemand in uw huishouden kort geleden last heeft gehad van hoesten, neusverkoudheid, koorts van 38 graden of benauwdheidsklachten, verzoeken wij u direct uw reservering te annuleren via uw reservering of telefoon (niet via mail!) en een ander de kans geven om de zeer beperkte plaatsen in te nemen. Wacht hiermee niet tot het laatste moment!
  • Als u, iemand in uw huishouden of in uw gezin, recentelijk het coronavirus hebben gehad (en dat dit ook officieel is vastgesteld), verzoeken wij u ons direct te bellen om te evalueren of we u mogen toelaten.
  • Als u recentelijk in quarantaine bent geweest omdat u in contact bent geweest met iemand met corona, verzoeken wij u ons te bellen om te evalueren of we u mogen toelaten.

Het nummer wat u moet bellen als u niet aan alle regels voldoet is 013-5.812.817.

Neem a.u.b. ook contact met ons op indien uw reservering onjuist is of is aangepast. Wij mogen maar een maximaal aantal personen toelaten in ons restaurant. Wij moeten helaas regelmatig mensen teleurstellen omdat we hen geen plaats kunnen aanbieden. We stellen het op prijs als u ons tijdig laat weten als wij uw tafel aan een ander mogen aanbieden.

Let ook op de volgende punten:

  • Wij zullen u bij aankomst vragen voor een registratie. Deze blijft bij ons inpandig en wordt na een maand verwijderd. Deze wordt alleen voor een bron en contactonderzoek van de GGD gebruikt.
  • Hou 1.5 meter afstand. Wij zouden het op prijs stellen als u gebruikt maakt van een mondkapje wanneer u (nog) niet aan tafel zit. Tijdens het diner mag u niet naar andere tafels lopen
  • Voor het terras kan geen reservering worden gemaakt. Ook serveren wij op het terras NIET het all-you-can-eat menu.

Het spijt ons voor de soms dwingende toon op deze pagina. Dit is inderdaad helemaal niet de stijl van Shinzo. Maar we moeten u dringend vragen om er toch aan te houden. Dit is in deze Corona-tijd de enige manier waarop we u van dienst mogen zijn. Wij danken u alvast voor uw medewerking en begrip.