Piushaven 17, 5017 AN Tilburg
+31135812817
support@shinzo.nl

Corona Regels

LET OP! Dit is een ‘levend document’. Dit betekent dat onze regels per dag kunnen aangepast worden. Kijk dus altijd op de dag van uw reservering nog een keer naar deze pagina naar hoe de regels dan zijn. Ongeacht of u deze regels namelijk wel of niet gezien heeft, moeten wij en u er toch aan houden.

Wanneer u bij ons komt dineren, zijn dit de regels waar u aan moet voldoen.

 • ER MOGEN MAXIMAAL 4 PERSONEN UIT MEERDERE HUISHOUDENS AAN EEN TAFEL ZITTEN. Als enige uitzondering zijn kinderen van 12 jaar of jonger extra toegestaan. Bent u allemaal uit 1 huishouden, dan mag u allemaal aan dezelfde tafel (waar mogelijk). Een huishouden bestaat alleen uit personen die op hetzelfde adres zijn ingeschreven, maar studentenhuizen en dergelijken zijn uitgesloten.
 • Indien u met meer dan 4 personen uit verschillende huishoudens komt, moet u per tafel apart reserveren, waarbij u in de opmerking vermeld dat u dicht in de buurt van de andere reservering wil zitten. Gezien het beperkte aantal tafels is het misschien niet mogelijk om u allemaal een tafel te bieden als u met teveel personen uit verschillende huishoudens komt..
 • Kinderen van 12 jaar of jonger mogen bij een tafel van reeds 4 volwassenen uit verschillende huishoudens zitten. Wel moet u in het totaal aantal personen deze kinderen meetellen. In de opmerking moet u dan aangeven hoeveel van de personen kinderen t/m 12 jaar zijn.
 • Vanwege de maximaal aantal personen die we mogen toestaan, is het meestal niet meer mogelijk om op de dag zelf met meer personen te komen dan waarvoor u heeft gereserveerd. Bel dus van tevoren.
 • Als u, iemand in uw gezelschap of iemand in uw huishouden kort geleden last heeft gehad van hoesten, neusverkoudheid, koorts van 38 graden of benauwdheidsklachten, verzoeken wij u direct uw reservering te annuleren via uw reservering of telefoon (niet via mail!) en een ander de kans geven om de zeer beperkte plaatsen in te nemen. Wacht hiermee niet tot het laatste moment!
 • Als u, iemand in uw huishouden of in uw gezin, recentelijk het coronavirus hebben gehad (en dat dit ook officieel is vastgesteld), verzoeken wij u ons direct te bellen om te evalueren of we u mogen toelaten.
 • Als u recentelijk in quarantaine bent geweest omdat u in contact bent geweest met iemand met corona, verzoeken wij u ons te bellen om te evalueren of we u mogen toelaten.

Het nummer wat u moet bellen als u niet aan alle regels voldoet is 013-5.812.817.

Neem a.u.b. ook contact met ons op indien uw reservering onjuist is of is aangepast. Wij mogen maar een maximaal aantal personen toelaten op ons terras. Wij moeten helaas heel veel mensen teleurstellen dat we hen geen plaats kunnen aanbieden. We stellen het op prijs als u ons tijdig laat weten als wij uw tafel aan een ander mogen aanbieden.

Let ook op de volgende punten:

 • Om 22:00 uur moet ons restaurant en terras leeg zijn. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Hou hier rekening mee als u de late sessie heeft.
 • Wij zullen u bij aankomst vragen voor een registratie. Deze blijft bij ons inpandig en wordt na een maand verwijderd. Deze wordt alleen voor een bron en contactonderzoek van de GGD gebruikt.
 • Hou 1.5 meter afstand. Wij zouden het op prijs stellen als u gebruikt maakt van een mondkapje wanneer u (nog) niet aan tafel zit. Tijdens het diner mag u niet gaan lopen (bv naar andere tafels)
 • Wanneer u weer opstaat (bijvoorbeeld voor toiletbezoek) dient u ook weer uw mondkapje op te zetten.

Het spijt ons voor de soms dwingende toon op deze pagina. Dit is inderdaad helemaal niet de stijl van Shinzo. Maar we moeten u dringend vragen om er toch aan te houden. Dit is in deze Corona-tijd de enige manier waarop we u nog van dienst kunnen zijn. Wij danken u alvast voor uw medewerking en begrip.