VACATURES
bij Shinzo

Als je niet alleen wilt eten in het beste AYCE restaurant van Tilburg, maar er ook wil werken dan is deze vacature voor jou. We zoeken collega’s die in ons gezellige team ervoor wil zorgen dat onze gasten een fantastische avond hebben. Je hoeft geen ervaring in de horeca te hebben, als je maar een vriendelijk persoon bent. De rest leren we je wel.

 

Stuur een appje op 06-44.365.345 en wij bellen je terug. Liever mailen? jobs@shinzo.nl

 

Wij zoeken momenteel naar Medewerkers in de bediening, spoelkeuken en achter de bar. De uren komen we samen overeen (dus ook erg geschikt als bijbaan voor bijvoorbeeld studenten) en je verdiend volgens de Horaca CAO, dat dus hoger is dan het standaard minimum salaris. En dan deel je ook nog eens mee in de fooien.

 

 

Are you looking for a job in hospitality, but your Dutch is not all it could be, whilst your English is much better? We then would still like to invite you to contact us on WhatsApp 06-44.365.345 to apply for our job openings. We're looking for expansion of our Shinzo crew, so if you’re friendly towards our guests, we would love to teach you how to become great in hospitality.